Pippurivoi

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 50 g kasvimargariinia (esim. Tummansininen Keiju)
  • 50 g maustamatonta soijatuorejuustoa (esim. Tofutti)
  • 1,5 tl rouhittua mustapippuria
  • 1,5 tl rouhittua rosépippuria
  • 0,5 tl sitruunamehutiivistettä

Valmistus

Sekoita kaikki ainekset yhteen. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti. Tarjoile pippurivoi esim. seitankyljysten kera.

Lähde:

Vegaanin kotiruokakirja. Jere Nieminen. Moreeni 2010.

Samankaltaisia reseptejä:

  • Dipit, Levitteet
  •  Gluteeniton, Pähkinätön, Palkokasviton, Raakaravinto, Soijaton, Vehnätön
  • Dipit, Kastikkeet, Levitteet
  •  Gluteeniton, Pähkinätön, Soijaton, Vehnätön

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.