Suklaaruudut / mokkapalat

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 150 g margariinia
  • 3 dl sokeria
  • 0,5 dl maustamatonta soijajogurttia
  • 1 tl vanilja-aromia
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 100 g tummaa suklaata raastettuna
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 3/4 tl soodaa
  • 3 rkl kaakaojauhetta (makeuttamatonta)
  • 2,5 dl soijamaitoa
Kuorrute
  • 50 g margariinia
  • 5 rkl vahvaa kahvia
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 4 dl tomusokeria

Valmistus

  1. Vaahdota ensin margariini ja sokeri ja vatkaa vielä joukkoon soijajogurtti ja vanilja-aromi.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja nostele ne margariinivaahtoon muutamassa erässä vuorotellen soijamaidon kanssa.
  3. Levitä taikina uunivuokaan (esimerkiksi 28×28 cm, niin saat mukavan muhkeita paloja) leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.
  4. Levitä kuorrute ”kakun” päälle ja ripottele pinnalle vielä hasselpähkinärouhetta (ja raastettua suklaata).
  5. Leikkaa neliöiksi ja tarjoa.
Lähde:

Elina Innanen, Chocochili (chocochili.net/2008/11/suklaaruudut)

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.