Tattari-sienilaatikko

Ainekset

  • 3 dl tattariryynejä/-jyviä
  • 300 g metsäsieniä
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 marinoitua kurkkua
  • 2 dl tattari- tai riisijauhoa
  • n. 2 dl vettä
  • kimppu persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Keitä tattari kypsäksi.
  2. Raasta porkkana, hienonna sipuli, valkosipuli, sienet ja marinoitu kurkku ja paista kevyesti pannulla. Sekoita joukkoon tattari, jauhot ja silputtu persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kaada seos vuokaan. Päällystä foliolla ja paista 175 asteessa 30–40 minuuttia.
Lähde:

Mikk Mägi ja Loore Emilie Raav (Vegaia 3/2012)

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.

Valikko

Suvilahdenkatu 4, 00500 Helsinki

[email protected]