Tortillatäyte soijarouheesta

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 2 dl tummaa soijarouhetta
  • 0,5 dl rypsiöljyä soijarouheen paistamiseen
  • noin 1 dl vettä soijarouheen kypsyttämiseen
  • 2 rkl soijakastiketta soijarouheen maustamiseen
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1,5 rkl jauhettua paprikaa
  • 1 kokonainen chili tai 2 tl jauhettua chiliä tai cayennepippuria
  • 1 tl rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. Valmista soijarouhe wokissa tai suurella pannulla: Kuumenna ensin öljy ja sekoita joukkoon soijarouhe. Paista soijarouhetta hieman ja sekoita joukkoon soijakastike ja tomaattimurska. Lisää vesi kahdessa erässä samalla sekoittaen. Soijarouhe on valmista, kun kaikki vesi on imeytynyt.
  2. Kuori ja paloittele sipuli ja porkkana. Lisää vihannekset ja öljy soijarouheen joukkoon ja jatka paistamista vähän aikaa.
  3. Lisää kaikki loput ainekset ja lämmitä hyvin.
  4. Tarjoile täytettä tortilloiden tai tacojen täytteenä.
Kokeile täytteeseen porkkanan sijaan paprikaa. Kokeile myös kidneypapuja soijarouheen tilalle.
Lähde:

Vegaanin kotiruokakirja. Jere Nieminen. Moreeni 2010.

Viinisuositus:

La Mirada (punaviini) – Yhteistyössä Norex Selected Brands Oy

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.