Tsatsiki

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 1 kurkku
  • 
1–2 valkosipulinkynttä, oman maun mukaan
  • 
2 rkl sitruunanmehua
  • 1½ tl hiutalesuolaa
  • 
½ tl mustapippuria
  • ½ tl sokeria
  • 
1 rkl oliiviöljyä
  • 2-3 dl Yosa ruoka & dippi tai soijajugurttia

Valmistus

  1. 

Kuori kurkku, halkaise ja poista siemenet. Raasta kurkku ja sekoita raaste Yosa ruoka & dippiin tai jugurttiin.
  2. Mausta seos valkosipulilla, sitruunalla, suolalla, pippurilla, sokerilla ja öljyllä.
Lähde:

Vegaia 2/2009

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.