Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Tsatsiki

Tsatsiki

RuokatyyppiDipit, Levitteet
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Vehnätön

Ainekset

  • 1 kurkku
  • 1–2 valkosipulinkynttä, oman maun mukaan
  • 2 rkl sitruunanmehua
  • 1,5 tl hiutalesuolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 0,5 tl sokeria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2-3 dl Yosa ruoka & dippi tai soijajugurttia

Valmistus

  1. Kuori kurkku, halkaise ja poista siemenet. Raasta kurkku ja sekoita raaste Yosa ruoka & dippiin tai jugurttiin.
  2. Mausta seos valkosipulilla, sitruunalla, suolalla, pippurilla, sokerilla ja öljyllä.

Lähde

Vegaia 2/2009