Uuninektariinit

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 1 kypsä nektariini
  • 2 rkl kaurahiutaleita
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl agavesiirappia
  • 1 rkl Keiju-margariinia

Tämä upea pieni jälkiruoka vie varmasti kielen mennessään. Tee samantien tuplasatsi, koska tulet kuitenkin halajamaan lisää.

Valmistus

  1. Halkaise nektariini ja poista kivi. Sekoita muut aineet keskenään ja annostele seosta molemmille puolikkaille tasapuolisesta.
  2. Paista nektariineja uunissa 225 asteessa 15 minuuttia.
  3. Anna uunihedelmien jäähtyä parisen minuuttia ennen tarjoilua ja kaavi päälle reilut pallot soija- tai kauravaniljajäätelöä.
Lähde:

Paula Heinonen, Pidempi korsi

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.