Ainekset
- 3.5 dl keitettyjä valkoisia papuja
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 0,5 tl ruokasoodaa
- 0,25 tl suolaa
- 0,75 dl sokeria
- 0.25 dl vettä
- 4 tl vaniljasokeria
- 1,5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita(käytimme Provenan Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita)
- 4 rkl margariinia
- 100g tummaa vegaanista suklaata(jätä n.25g koristeeksi) karkeaksi rouhittuina
Valmistus
- Soseuta kaikki ainekset paitsi suklaa monitoimikoneessa.
- Sekoita suklaa (75g) mukaan tasaisesti.
- Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.
- Aseta loput suklaat pinnalle.
- Paista 180 asteisessa uunissa n.15-20 min.