Valkopapublondiet (20cm x 20cm)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 3.5 dl keitettyjä valkoisia papuja
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl ruokasoodaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 0,75 dl sokeria
  • 0.25 dl vettä
  • 4 tl vaniljasokeria
  • 1,5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita(käytimme Provenan Gluteenitomin Isoja Kaurahiutaleita)
  • 4 rkl margariinia
  • 100g tummaa vegaanista suklaata(jätä n.25g koristeeksi) karkeaksi rouhittuina

Valmistus

  1. Soseuta kaikki ainekset paitsi suklaa monitoimikoneessa.
  2. Sekoita suklaa (75g) mukaan tasaisesti.
  3. Kaada seos leivinpeperilla vuoratettuun vuokaan.
  4. Aseta loput suklaat pinnalle.
  5. Paista 180 asteisessa uunissa n.15-20 min.

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.