Vapaan kokin munavoi

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 2 dl keitettyjä kikherneitä
  • 150 g maustamatonta kiinteää tofua
  • 150 g vegaanista kasvimargariinia
  • 2 tl mustaa suolaa (tai tavallista suolaa)
  • tuoretta persiljaa tai ruohosipulia

Jotkut pitävät kananmunan mausta, toiset taas inhoavat sitä. Tähän vegaaniseen munavoihin voi käyttää mustaa suolaa (kala namak), joka maistuu keitetylle kananmunalle. Se on intialainen mineraalisuola ja sitä voi ostaa mm. etnisistä kaupoista.

Valmistus

  1. Murskaa keitetyt kikherneet haarukalla karheaksi rouheeksi.
  2. Lisää joukkoon margariini ja murusteltu tofu.
  3. Sekoita kaikki ainekset yhteen. Mausta mustalla suolalla. Halutessasi lisää tuoretta persiljaa tai ruohosipulia sekaan tai käytä koristeluun.

Samankaltaisia reseptejä:

  • Dipit, Levitteet
  •  Gluteeniton, Pähkinätön, Palkokasviton, Raakaravinto, Soijaton, Vehnätön
  • Dipit, Kastikkeet, Levitteet
  •  Gluteeniton, Pähkinätön, Soijaton, Vehnätön

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.