Omassa vohveliraudassani asteikko on 1–6 ja siinä vohvelit paistuvat parhaiten teholla 4,5.
En itse availe vohveliraudan kantta paistamisen aikana, jotta vohveli kypsyy tasaisesti. Jos kannen avaa ja vohveli ei ole vielä kypsä, voi se haljeta keskeltä siten, että osa siitä on kiinni vohveliraudan kannessa ja osa sen pohjassa.
Koska vohvelirautani pinta on hyvässä kunnossa ja koska tässä vohvelitaikinassa on riittävästi rasvaa, ei vohveli jää kiinni rautaan, vaikka en rasvaakaan vohvelirautaa erikseen. Jos vohvelirautasi on heikossa kunnossa, niin suosittelen öljyämään sen pinnan. Öljyämiseen suosittelen silikonista pullasutia muoviharjaksisen eli sulavaisen sudin sijasta.
Jos haluat paistaa kaikki vohvelit valmiiksi ennen syömistä, älä kasaa niitä yhteen pinoon, sillä kuumien vohveleiden höyry pehmentää ne. Laita vohvelit vierekkäin jäähdytysritilälle tai vaikka uunin ritilälle, jolloin ne pysyvät rapeina syömiseen saakka.