Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Jämäkkä kermavaahto pursotukseen

Jämäkkä kermavaahto pursotukseen

RuokatyyppiJälkiruoat, Kakut
RuokavalioPähkinätön, Vehnätön

Kaipaatko kermavaahtoa täytekakun päälle? Tässäpä sinulle sellainen.

Ainekset

  • 1 prk (2 dl) Sunnuntai kaurapohjaista vispikermaa
  • 3 rkl maustamatonta Tofutti-tuorejuustoa
  • 0,5 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistus

Vatkaa jääkaappikylmä kauravispi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muut aineet joukkoon ja vispaa kunnolla. Käytä kakkujen päälle pursotettuna.

Lähde

Eveliina Lundqvist ja Satu Saunio (Vegaia 1/2012)