Ainekset
- marinoitua tofua viipaleina
- maissitärkkelysjauhoa
- korppujauhoa
- soija- tai kaurakermaa
- sinappia
- suosikkimausteitasi
- öljyä uppopaistamiseen
Valmistus
- Ota kaapista kolme syvää lautasta. Kaada yhdelle maissitärkkelysjauhoa. Toiselle lautaselle tulee korppujauhoja. Kolmannelle voit kaataa soijakerman, johon sekoitat suosikkimausteitasi ja sinappia sen verran, että kerma paksuntuu hieman.
- Kuumenna öljy uppopaistamista varten noin 170 asteeseen. Kun öljy on tarpeeksi kuumaa, pyörittele tofuviipaleita ensin maissitärkkelyksessä, kasta ne sen jälkeen soijakermaseokseen ja lopuksi käytä ne korppujauhossa.
- Uppopaista välittömästi parisen minuuttia tai kunnes leivitetyt tofut saavat kullankeltaisen värin ja nousevat kellumaan rasvan pinnalle.
Lähde
Katri Silvonen (Vegaia 1/2010)