Ainekset
- 1 l kasvislientä
- 250 g soijasuikaleita
- öljyä paistamiseen
- 2 isoa sipulia
- 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
- 4 rkl mietoa currytahnaa
- tölkillinen (400 ml) kookosmaitoa
- tilkka soijakastiketta
Valmistus
- Keitä soijasuikaleet kasvisliemessä.
- Kuullota pilkottuja sipuleja ja inkivääriraastetta öljyssä.
- Kaada ylimääräinen liemi soijasuikaleista lävikön avulla ja lisää suikaleet ja currytahna pannuun ja hämmennä, kunnes väri on tasaisen ruskea.
- Lisää tilkka soijakastiketta ja kookosmaito ja hauduta miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia kunnes kastike on hieman saostunut.
- Tarjoa keitetyn ohran tai riisin kanssa.
Lähde
Hanna-Leena Ylinen (Vegaia 4/2009)