Ainekset
- 1,5 dl tattarijauhoja
- 1 dl perunajauhoja
- 1 dl riisijauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl kanelia
- 1 tl jauhettua neilikkaa
- 1 tl inkivääriä
- 1 tl kardemummaa
- 150 g margariinia
- 0,5 dl sokeria
- 1 dl siirappia
- 2 banaania
- 2 dl soija- tai muuta kasvimaitoa
Valmistus
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Vaahdota margariini ja sokeri. Sekoita kuivat aineet rasvaseokseen. Lisää sitten siirappi, muussatut banaanit ja kasvimaito, ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Kaavi taikina n. 1,5 l:n vetoiseen rengasvuokaan (joka on leivitetty gluteenittomasti) ja paista n. 1 h 15 min, 150 °C:ssa.