Gluteeniton banaanikakku

Ainekset

  • 1,5 dl tattarijauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 dl riisijauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl jauhettua neilikkaa
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 tl kardemummaa
  • 150 g margariinia
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 dl siirappia
  • 2 banaania
  • 2 dl soija- tai muuta kasvimaitoa

Valmistus

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Vaahdota margariini ja sokeri. Sekoita kuivat aineet rasvaseokseen. Lisää sitten siirappi, muussatut banaanit ja kasvimaito, ja sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Kaavi taikina n. 1,5 l:n vetoiseen rengasvuokaan (joka on leivitetty gluteenittomasti) ja paista n. 1 h 15 min, 150 °C:ssa.

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.

Valikko

Suvilahdenkatu 4, 00500 Helsinki

[email protected]