Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Härkäpapupihvit

Härkäpapupihvit

RuokatyyppiMakkarat, Padat, Pannuruoat, Pihvit, Pyörykät
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Soijaton, Vehnätön

Ainekset

  • 5 dl keitettyjä härkäpapuja
  • 1,5 dl kikhernejauhoja
  • 2 tl kasvisliemijauhetta
  • 2 tl kuivattua rosmariinia
  • mustapippuria myllystä
  • 0,5 sipuli hienoksi silputtuna
  • rypsiöljyä paistamiseen

Valmistus

1. Muussaa härkäpavut. Lisää kikhernejauhot, kasvisliemijauhe, rosmariini ja mustapippuri ja vaivaa kasvispihvimassa käsin tasaiseksi. Jos taikina tuntuu liian kuivalta, lisää tilkka vettä.
2. Lisää sipulisilppu taikinan joukkoon.
3. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista rypsiöljyssä paistinpannulla.

Lähde

Elina Innanen, Chocochili-blogi