Härkäpapupihvit

Ainekset

  • 5 dl keitettyjä härkäpapuja
  • 1,5 dl kikhernejauhoja
  • 2 tl kasvisliemijauhetta
  • 2 tl kuivattua rosmariinia
  • mustapippuria myllystä
  • 0,5 sipuli hienoksi silputtuna
  • rypsiöljyä paistamiseen

Valmistus

1. Muussaa härkäpavut. Lisää kikhernejauhot, kasvisliemijauhe, rosmariini ja mustapippuri ja vaivaa kasvispihvimassa käsin tasaiseksi. Jos taikina tuntuu liian kuivalta, lisää tilkka vettä.
2. Lisää sipulisilppu taikinan joukkoon.
3. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista rypsiöljyssä paistinpannulla.
Lähde:

Elina Innanen, Chocochili-blogi

Viinisuositus:

Lunaria Coste di Moro (punaviini) – Yhteistyössä Norex Selected Brands Oy

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.

Valikko

Suvilahdenkatu 4, 00500 Helsinki

[email protected]