Herne-tempeh -burgerit

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 1 pkt herne-tempehiä (1 pkt riittää 2 burgeriin)
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • ripaus suolaa
  • hampurilaissämpylöitä
  • jäävuorisalaattia
  • tomaattia
  • maustekurkkuja
  • ketsuppia
  • majoneesia

Kotimainen ja vatsaystävällinen herne-tempeh sopii hyvin myös burgereihin.

Valmistus

  1. Leikkaa herne-tempeh poikittain kahtia ja halkaise palat neljäksi ohuehkoksi levyksi.
  2. Paista herne-tempeh –levyt paistinpannulla rypsiöljyssä molemmin puolin. Tempeh on hyvää kun se on saanut rapean kullanruskean värin.
  3. Mausta herne-tempeh kevyesti suolalla.
  4. Kokoa burgerit.
Lähde:

Jere Nieminen (Vegaia 2/2012)

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.