Hernerouhepihvit

Ainekset

  • 2 dl luomuhernerouhetta
  • 2 dl vettä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 pientä luomusipulia
  • 2 luomuvalkosipulinkynttä
  • 2 tl sinappijauhetta
  • 1,5 tl suolaa
  • 1 tl luomumeiramia
  • 1,5 tl ruohosipulia
  • 1 dl luomuvehnäjauhoja
  • Paistamiseen rypsiöljyä

Hernerouhepihvit sopivat erinomaisesti vaikka hampurilaisiin.

Valmistus

  1. Turvota hernerouhetta 2 dl:ssa vettä vähintään 15 minuuttia. Murskaa sillä aikaa valkosipuli ja silppua sipuli pieneksi.
  2. Sekoita hernerouheeseen sipuli, valkosipuli, öljy ja mausteet. Anna maustua 15–30 minuuttia. Sekoita joukkoon vehnäjauho.
  3. Muotoile pihveiksi ja paista runsaassa öljyssä, kunnes pihvit ovat ruskistuneet kunnolla.
Lähde:

Vegaia 4/2012

Viinisuositus:

Civitas Pecorino (valkoviini) – Yhteistyössä Norex Selected Brands Oy

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.

Valikko

Suvilahdenkatu 4, 00500 Helsinki

[email protected]