Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Hernerouhepihvit

Hernerouhepihvit

RuokatyyppiMakkarat, Pihvit, Pyörykät
RuokavalioPähkinätön, Soijaton

Hernerouhepihvit sopivat erinomaisesti vaikka hampurilaisiin.

Ainekset

  • 2 dl luomuhernerouhetta
  • 2 dl vettä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 pientä luomusipulia
  • 2 luomuvalkosipulinkynttä
  • 2 tl sinappijauhetta
  • 1,5 tl suolaa
  • 1 tl luomumeiramia
  • 1,5 tl ruohosipulia
  • 1 dl luomuvehnäjauhoja
  • Paistamiseen rypsiöljyä

Valmistus

  1. Turvota hernerouhetta 2 dl:ssa vettä vähintään 15 minuuttia. Murskaa sillä aikaa valkosipuli ja silppua sipuli pieneksi.
  2. Sekoita hernerouheeseen sipuli, valkosipuli, öljy ja mausteet. Anna maustua 15–30 minuuttia. Sekoita joukkoon vehnäjauho.
  3. Muotoile pihveiksi ja paista runsaassa öljyssä, kunnes pihvit ovat ruskistuneet kunnolla.

Lähde

Vegaia 4/2012