Kermakastike

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 2 nokaretta margariinia
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 4 dl kaura- tai soijakermaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl suolaa

Ihana kastike sopii mm. soijarouhepyöryköille.

Valmistus

  1. Sulata margariini pannulla.
  2. Sekoita vehnäjauhot margariinin joukkoon ja ruskista niitä noin 3 minuuttia.
  3. Lisää kerma samalla kastiketta sekoittaen.
  4. Lisää lopuksi pippuri ja suola.
Lähde:

Jere Nieminen: Vegaanin kotiruokakirja (Moreeni, 2010)

Samankaltaisia reseptejä:

  • Dipit, Kastikkeet, Levitteet
  •  Gluteeniton, Pähkinätön, Soijaton, Vehnätön

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.