Limettitofu

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 1 pkt (n. 250 – 300 g) kiinteää tofu kuutioituna
  • 1 lime
  • 2 tl ruskeaa sokeria
  • 2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1 tl viherpippureita murskattuna
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 dl kylmäpuristettua rypsi- tai oliiviöljyä

Valmistus

  1. Raasta hyvin pestyn limetin kuoren vihreä osa ja purista limetistä mehu. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna marinoitua kylmässä parista tunnista – yön yli.
  2. Paista tofukuutiot öljyssä kauniin ruskeiksi ja nauti esimerkiksi salaatin, riisin tai perunan kanssa.

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.