Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Marinoidut voikukannuput (voikukkakaprikset)

Marinoidut voikukannuput (voikukkakaprikset)

RuokatyyppiSalaatit
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Palkokasviton, Raakaravinto, Soijaton, Vehnätön

Elävää ja villiä ravintoa olevat voikukannuput maistuvat marinoituna.

Ainekset

  • 1 dl voikukannuppuja
  • 0,5 dl oliiviöljyä tai muuta öljyä
  • 4 valkosipulinkynttä murskattuna
  • suolaa
  • persiljaa
  • sinapinsiemeniä
  • sitruunamehua

Valmistus

Sekoita ainekset keskenään ja anna marinoitua vähintään 30 minuuttia, mieluiten yön yli. Voit lisätä nuppujen sekaan myös muita mausteita oman maun mukaan.

Lähde

Vegaia 3/2012