Marinoidut voikukannuput (voikukkakaprikset)

Ainekset

  • 1 dl voikukannuppuja
  • 0,5 dl oliiviöljyä tai muuta öljyä
  • 4 valkosipulinkynttä murskattuna
  • suolaa
  • persiljaa
  • sinapinsiemeniä
  • sitruunamehua

Elävää ja villiä ravintoa olevat voikukannuput maistuvat marinoituna.

Valmistus

Sekoita ainekset keskenään ja anna marinoitua vähintään 30 minuuttia, mieluiten yön yli. Voit lisätä nuppujen sekaan myös muita mausteita oman maun mukaan.

Lähde:

Vegaia 3/2012

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.

Valikko

Suvilahdenkatu 4, 00500 Helsinki

[email protected]