Ainekset
- 1 pieni sipuli
 - 1 pieni (noin 80 g) kiinteämaltoinen peruna
 - 3 dl tummaa soijarouhetta
 - 3 dl vettä
 - 1,5 dl korppujauhoja
 - 2 rkl perunajauhoja
 - 4 rkl soijakastiketta
 - 1,5 rkl kuivattua persiljaa
 - 1,5 rkl paprikajauhetta
 - 2 tl rouhittua mustapippuria
 - rypsiöljyä paistamiseen
 
Valmistus
- Hienonna sipuli. Kuori ja raasta peruna raastimen hienommalla terällä.
 - Sekoita kaikki aineet yhteen ja anna taikinan vetäytyä muutama minuutti ennen paistamista.
 - Muotoile taikinasta pihvejä ja paista keskilämmöllä noin minuutti molemmin puolin.
 - Tarjoile valmiita pihvejä hampurilaispihveinä jäävuorisalaatin, soijatuorejuuston, maustekurkkujen, ketsupin, majoneesin ja bbq-maustekastikkeen kera.
 
Lähde
Vegaanin kotiruokakirja. Jere Nieminen. Moreeni 2010.


