Nämä rullat maistuvat sekä lämpiminä että kylminä.
Ainekset
- 500 g vegaanista torttutaikinaa
- 200 g raastettua soijajuustoa tai murskattua tofua
- 300 g tuoretta pinaattia tai nokkosta
- 0,5 tl muskottipähkinää
- 0,5 dl tuoretta, pilkottua tilliä tai 1 tl kuivattua tilliä
- 0,5 tl jauhettua mustapippuria
- suolaa ja öljyä, jos käytit juuston sijaan tofua
Valmistus
-
Keitä pinaattia tai nokkosta vähässä vedessä viisi minuuttia. Purista vesi pois ja pilko pinaatti pieneksi. Laita juusto kulhoon. Lisää pinaatti, tilli ja muut mausteet. Sekoita haarukalla tasaiseksi massaksi.
-
Kauli torttutaikina hyvin ohueksi ja leikkaa se 8 x 10 sentin kokoisiksi paloiksi. Jaa täyte taikinalevyjen pidemmän sivun reunoille. Rullaa levyt ja kiinnitä öljyllä reunat yhteen. Kypsennä uunissa 180 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes taikina alkaa ruskistua.