Pinaattirullat

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 500 g vegaanista torttutaikinaa
  • 200 g raastettua soijajuustoa tai murskattua tofua
  • 300 g tuoretta pinaattia tai nokkosta
  • 0,5 tl muskottipähkinää
  • 0,5 dl tuoretta, pilkottua tilliä tai 1 tl kuivattua tilliä
  • 0,5 tl jauhettua mustapippuria
  • suolaa ja öljyä, jos käytit juuston sijaan tofua

Nämä rullat maistuvat sekä lämpiminä että kylminä.

Valmistus

  1. Keitä pinaattia tai nokkosta vähässä vedessä viisi minuuttia. Purista vesi pois ja pilko pinaatti pieneksi. Laita juusto kulhoon. Lisää pinaatti, tilli ja muut mausteet. Sekoita haarukalla tasaiseksi massaksi.
  2. Kauli torttutaikina hyvin ohueksi ja leikkaa se 8 x 10 sentin kokoisiksi paloiksi. Jaa täyte taikinalevyjen pidemmän sivun reunoille. Rullaa levyt ja kiinnitä öljyllä reunat yhteen. Kypsennä uunissa 180 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes taikina alkaa ruskistua.

Samankaltaisia reseptejä:

  • Makkarat, Pihvit, Pyörykät, Suolaiset leivonnaiset
  •  Pähkinätön

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.