200 g raastettua soijajuustoa tai murskattua tofua
300 g tuoretta pinaattia tai nokkosta
0,5 tl muskottipähkinää
0,5 dl tuoretta, pilkottua tilliä tai 1 tl kuivattua tilliä
0,5 tl jauhettua mustapippuria
suolaa ja öljyä, jos käytit juuston sijaan tofua
Nämä rullat maistuvat sekä lämpiminä että kylminä.
Valmistus
Keitä pinaattia tai nokkosta vähässä vedessä viisi minuuttia. Purista vesi pois ja pilko pinaatti pieneksi. Laita juusto kulhoon. Lisää pinaatti, tilli ja muut mausteet. Sekoita haarukalla tasaiseksi massaksi.
Kauli torttutaikina hyvin ohueksi ja leikkaa se 8 x 10 sentin kokoisiksi paloiksi. Jaa täyte taikinalevyjen pidemmän sivun reunoille. Rullaa levyt ja kiinnitä öljyllä reunat yhteen. Kypsennä uunissa 180 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes taikina alkaa ruskistua.