Porkkanarieskat

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 2 dl vettä
  • 10 g hiivaa
  • 2,5 dl porkkanaraastetta
  • 0,4 dl rypsiöljyä
  • 1,5 dl kaurahiutaleita
  • 4,5-5 dl hiivaleipä- tai vehnäjauhoa
  • vajaa 1 rkl sokeria
  • vajaa 1 tl suolaa

Valmistus

  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut aineet. Kaada taikina jauhoitetulle pöydälle ja leivo se tangoiksi. Jaa tanko paloihin. Taputtele palat pyöreiksi rieskoiksi ja laita pellille. Anna kohota lämpimässä 20min.
  2. Paista uunissa 225 asteessa 15-20min.

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.