Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Soijasuikalekorma

Soijasuikalekorma

RuokatyyppiKastikkeet, Padat, Pannuruoat
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Vehnätön

Ainekset

  • 1 l kasvislientä
  • 250 g soijasuikaleita
  • öljyä paistamiseen
  • 2 isoa sipulia
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 4 rkl mietoa currytahnaa
  • tölkillinen (400 ml) kookosmaitoa
  • tilkka soijakastiketta

Valmistus

  1. Keitä soijasuikaleet kasvisliemessä.
  2. Kuullota pilkottuja sipuleja ja inkivääriraastetta öljyssä.
  3. Kaada ylimääräinen liemi soijasuikaleista lävikön avulla ja lisää suikaleet ja currytahna pannuun ja hämmennä, kunnes väri on tasaisen ruskea.
  4. Lisää tilkka soijakastiketta ja kookosmaito ja hauduta miedolla lämmöllä 15-20  minuuttia kunnes kastike on hieman saostunut.
  5. Tarjoa keitetyn ohran tai riisin kanssa.

Lähde

Hanna-Leena Ylinen (Vegaia 4/2009)