Ainekset
- 2 dl soijarouhetta
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 2 dl vettä
- 1 prk tomaattipyreetä
- 2 sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 tl sokeria
- 2 porkkanaa
- 3 rkl öljyä
- 2 tl jauhettua paprikaa
- 1 tl jauhettua korianteria
- 0,5 tl cayenne-pippuria
- 4 dl vettä
- 1 rkl soijakastiketta
- 3 tl basilikaa
- 2 tl oreganoa
- suolaa
Valmistus
- Liota soijarouhe tomaattimurskassa ja vedessä noin 20 minuuttia. Kuullota sipuleita öljyssä sokerin, tomaattipyreen, paprikan, korianterin ja cayenne- pippurin kanssa noin 5 minuuttia. Lisää raastetut porkkanat, sekoita.
- Lisää soijarouhe nesteineen sekä vesi. Kiehauta, madalla lämpöä ja anna kiehua kannen alla 30 min.
- Lisää soijakastike ja yrtit. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Keitä 5 minuuttia ilman kantta.