Tofukalapuikot

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 500g maustamatonta kiinteää tofua
  • 1 arkki merilevää
  • 1/2 kasvisliemikuutio
  • sitruunapippuria
  • tilliä
Leivitykseen
  • kaurakermaa
  • korppujauhoja
  • sitruunapippuria
  • kasvisliemijauhetta / yrttisuolaa / suolaa
  • tilliä

Valmistus

  1. Pilko tofu puikoiksi. Revi merilevä suikaleiksi. Kiehauta vesi ja mausta se merilevällä, kasvisliemikuutiolla, tillillä ja sitruunapippurilla. Lisää tofupuikot kuumaan veteen ja jätä maustumaan, ei tarvitse keittää. Anna maustua noin 15 minuuttia.
  2. Sekoita leivitykseen tarvittavat mausteet ja korppujauhot keskenään. Dippaa tofupuikot kaurakermaan ja sen jälkeen pyörittele korppujauho-mausteseoksessa. Paista uuninpellillä noin 200 asteessa kullanruskeiksi.
Tofukalapuikot ovat hyviä esimerkiksi perunamuusin tai lohkoperunoiden sekä Remoulade-kastikkeen kanssa.

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.