Tofukinkku

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 1 pkt kylmäsavutofua
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl vettä
  • 0,5 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl korppujauhoja
  • 2 rkl tummansinistä Keiju-margariinia

Tofukinkku on hyvin yksinkertainen paisti jouluksi esimerkiksi yhdelle henkilölle. Lisäksi ainekset löytyvät useimmista kaupoista.

Valmistus

  1. Lisää vehnäjauhoihin vesi ja soijakastike, sekoita tasaiseksi.
  2. Pyöritä tofua ensin seoksessa, sitten korppujauhoissa.
  3. Paista 250 asteessa noin 20 minuutia. Voitele lopuksi margariinilla.

Vinkki: Voit myös viipaloida tofun, pyöritellä viipaleet seoksessa ja korppujauhoissa kinkun tavoin, ja paistaa ne pannulla rypsiöljyssä tofupihveiksi.

Viinisuositus:

La Mirada (punaviini) – Yhteistyössä Norex Selected Brands Oy

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.