10 aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna (noin 1 dl)
mustapippuria myllystä
suolaa tarvittaessa
Täyte II
1 dl maustamatonta soijajogurttia
1 dl kaurakermaa
0,5 tl paprikajauhetta
Valmistus
Valmista taikina sekoittamalla jauhot ja suola margariiniin. Lisää vesi ruokalusikallinen kerrallaan, kunnes taikina on tasaista ja kiinteää. Laita taikina muoviin käärittynä jääkaappiin tunniksi.
Valmista ensimmäinen täyte. Kuullota sipuleita öljyssä viitisen minuuttia. Lisää loput ainekset ja sekoita.
Valmista toinen täyte sekoittamalla ainekset keskenään.
Kauli taikina piirakkavuoan kokoiseksi ja nosta levy voideltuun vuokaan. Nosta taikinaa myös reunoille.
Kumoa ensimmäinen täyte vuokaan, tasoita pinta ja kaada toinen täyte päällimmäiseksi.
Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa noin puoli tuntia.