Tofupyörykät

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 1 pkt (270g) maustamatonta tofua
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipuli
  • 0,5 dl korppujauhoja
  • 0,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kuivattua persiljaa
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 tl basilikaa
  •  oliiviöljyä paistamiseen

Valmistus

  1. Murenna tofu ja silppua sipulit. Lisää jauhot ja mausteet. Surauta massa tasaiseksi esim. sauvasekoittimella.
  2. Muotoile massasta pyöryköitä ja paista ne runsaassa oliiviöljyssä kullanruskeiksi. Tarkkaile pannun lämpötilaa, sillä liian kuumalla pannulla pöyrykät jäävät helposti sisältä raaoiksi. Nosta pyörykät hetkeksi talouspaperin päälle valumaan öljyä ennen tarjoilua.
  3. Dippikastikkeen voi helposti sekoittaa maustamattomasta soijajogurtista ja valmiista kastikejauheesta (esimerkiksi Santa Marian Lemon & Herbs sauce mix).
Lähde:

Elina Innanen, Chocochili (chocochili.net/2008/11/tofupyorykat-2)

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.