Ainekset
- 1 pkt (250 g) maustamatonta, kiinteää tofua
- 1 tlk kalamataoliiveja
- kasviksia (esim. kirsikkatomaatteja, parsakaalin paloja, kesäkurpitsakuutioita, sipulilohkoja)
- tomaattimarinadia
Valmistus
- Leikkaa tofu kuutioiksi ja marinoi jääkaapissa vähintään kaksi tuntia.
- Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä noin 15 minuuttia vedessä, jotta ne eivät syty palamaan.
- Pujota vartaisiin tofukuutioita, oliiveja ja kasviksia. Levitä marinadia foliolla peitetylle uunipellille asetelluille vartaille.
- Grillaa tai kypsennä 275 asteessa uunin grillivastuksilla muutaman minuutin ajan.
Lähde
Mia Kunnaskari ja Hanna-Leena Ylinen (Vegaia 1/2011)