Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Tuorekurkkusalaatti

Tuorekurkkusalaatti

RuokatyyppiSalaatit
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Palkokasviton, Raakaravinto, Soijaton, Vehnätön

Ainekset

  • 3 kg avomaankurkkuja raasteena
  • 1 kg sokeria
  • 0,5 l väkiviinaetikkaa
  • 0,5 kg sipulia hienonnettuna
  • 0,5 dl suolaa
  • 2 paprikaa pilkottuna

Valmistus

  1. Sekoita kaikki aineet. Seokseen ei lisätä yhtään vettä eikä sitä keitetä. Sekoita seosta jonkun verran.
  2. Tölkitä seuraavana päivänä steriileihin tölkkeihin. Salaatti säilyy kylmiössä jopa yli vuoden.

Lähde

Vegaia 3/2008