Valkosuklaamansikkamousse

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 1 prk (2 dl) soija- tai kauravispiä
  • 100 g silkentofua
  • 1 dl maustamatonta soijajogurttia valutettuna
  • 5 dl mansikoita
  • ½ dl (tomu)sokeria
  • ½ tl vaniljasokeria
  • 100 g vegaanista valkosuklaata

Tämä mousse sopii täytekakkuihin.

Valmistus

  1. Jos käytät pakastemansikoita, valuta niistä nesteet siivilän avulla pois.
  2. Vatkaa jääkaappikylmä soija- tai kauravispi kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Muussaa tofu ja mansikat mössöksi. Lisää vispin joukkoon kaikki muut aineet paitsi suklaa.
  4. Sulata valkosuklaa varovasti vesihauteessa ja lisää vaahtoon.
  5. Voit kokeilla soijajogurtin ja tofun tilalle myös 4 rkl maustamatonta soijatuorejuustoa.
Lähde:

Eveliina Lundqvist ja Satu Saunio (Vegaia 1/2012)

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.