Vege “tonnikala”

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 dl soijahiutaleita
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl kasvisfondia
  • pari tippaa nestemäistä savuaromia
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0,5 tl currya
  • puolikas kourallinen silputtua persiljaa
  • puolikas kourallinen silputtua tilliä
  • 0,5 dl vettä

Valmistus

  1. Lorauta pannulle oliiviöljyä.
  2. Lisää joukkoon soijahiutaleet ja pyörittele jatkuvasti. Pannu ei saa olla liian kuuma etteivät hiutaleet pala.
  3. Lisää loput aineet järjestyksessä koko ajan sekoittaen.
  4. Kun vesi on imeytynyt hiutaleisiin ja ylimääräinen haihtunut pois on “tonnikala” valmista.
Lähde:

Paula Heinonen, Pidempi korsi

Viinisuositus:

Civitas Pecorino (valkoviini) – Yhteistyössä Norex Selected Brands Oy

Samankaltaisia reseptejä:

  • Makkarat, Pihvit, Pyörykät, Suolaiset leivonnaiset
  •  Pähkinätön

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.