Yrtti-valkosipuliteeleivät (gluteeniton)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 2 dl tattarihiutaleita
  • 2 dl maissitärkkelystä
  • 1 dl tattarijauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 tl oreganoa
  • 2 tl basilikaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 rkl siirappia
  • 2 rkl öljyä
  • 2,5 dl vettä

Valmistus

Sekoita keskenään kuivat aineet ja valkosipuli. Lisää siirappi, öljy ja vesi. Levitä taikinasta pellille kolme leipästä. Paista niitä 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.